Producatori
 
Publicitate
Piese scuter
 
Intrare cont
Adresa e-mail:

Parola:


 
Coş de cumpărături
0 obiecte
 
Download oferta PDF
 
News Letter
* E-mail
Nume 
Abonare Dezabonare
 
Info

In curand

 

Livrare & Returnare

Termenul de livrare a produselor comandate prin intermediul site-ului www.distributiecartuse.ro se incadreaza intre 3 si 72 de ore din momentul confirmarii telefonice a comenzii in functie de stocul de produse existent. Pentru produsele care nu sunt disponibile in stoc, termenul estimativ de livrare va fi comunicat punctual clientului.

Pentru intrarea in posesie a bunurilor comandate, clientii au la dispozitie urmatoarele variante:

- ridicare direct din magazin - Calea 13 Septembrie 221-225, incinta Propser Plaza, etaj.1, sector 5, Bucuresti (a se vedea sectiunea contact)

- livrare la adresa indicata de client, atat in Bucuresti cat si in toata tara - prin intermediul societatilor de curierat agreate de Info Market Comprest srl (Fan Courier si Nemo Express), dar si prin intermediul celor preferate si indicate expres de client. Pentru tarife practicate de Fan Courier accesati aici, iar pentru tarife practicate de Nemo Express accesati aici). Pentru mai multe detalii privind politica de livrare, va rugam accesati aici.

Produsele achizitionate la distanta (trimise prin serviciul de curierat) se pot returna conform O.G. 130 din 2000, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Pentru mai multe detalii privind politica de retur, va rugam sa accesati aici).

UA-18409832-2